Mediator Beemster

Mediator Beemster

Mediator Beemster, maak kennis met Mirjam, jullie ervaren bemiddelaar in de Beemster. Met haar empathische en professionele aanpak staat ze voor jullie klaar om middels mediation technieken bij de te dragen aan het vinden van een oplossing. Mirjam creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin jullie je gehoord en begrepen voelen.

Mirjam luistert oprecht naar het verhaal en helpt jullie om tot een werkbare en duurzame oplossing te komen. Met haar benaderbare persoonlijkheid en deskundige ondersteuning biedt Mirjam de juiste begeleiding voor een succesvolle bemiddeling in het prachtige Beemster.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Partners die ernaar streven om zonder hevige onenigheid uit elkaar te gaan, hebben als doel een vreedzame en harmonieuze scheiding. Het is belangrijk om hevige ruzies te vermijden en te focussen op respectvolle en constructieve gesprekken. Door open en eerlijk met elkaar te praten, proberen ze tot compromissen te komen en gezamenlijk beslissingen te nemen.

Dit draagt bij aan een positieve sfeer en bevordert een soepele afwikkeling van de scheiding. Door conflicten te vermijden, kunnen beide partijen waardig en respectvol uit elkaar gaan, wat de basis vormt voor een nieuwe start en toekomstige samenwerking, vooral in gevallen waar kinderen bij betrokken zijn.

Wie is Mirjam van der Laan?

Hallo, ik ben Mirjam van der Laan. Als 52-jarige mediator, geregisteerd bij MfN, ben ik van nature een bemiddelaar en mensenmens. Mijn tijd op een accountantskantoor heeft me waardevolle kennis van arbeidsrecht en fiscaliteit opgeleverd. Mijn passie voor conflictbemiddeling bracht me naar een mediationopleiding met specialisaties in familiemediation en arbeidsmediation.

Ik ben er om te helpen wanneer samenwerking vastloopt. Met een oordeelloze en onpartijdige aanpak, geïnspireerd door het motto “Vrede is conflicten oplossen met vreedzame middelen”, focus ik op respect, ruimte voor meningen en herstel van verbinding.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Mirjam komt graag bij jullie langs om de problemen en verlangens in kaart te brengen. Ze neemt de tijd om aandachtig naar jullie unieke verhaal te luisteren. Haar doel is om jou op een ondersteunende en begripvolle manier te begeleiden. Mirjam, mediator Beemster, weet door haar jarenlange ervaring precies hoe dit voor elkaar komt.

  Tijdens de vervolggesprekken kunnen er veel emoties opkomen. Daar is natuurlijk ruimte voor. Het is dan fijn als je een goede klik hebt met de mediator.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het initiële kennismakingsgesprek gaat het scheidingsproces verder met de tweede stap, waarin er constructieve besprekingen plaatsvinden. Tijdens deze dialogen worden de belangen van beide partijen grondig geanalyseerd en wordt er gestreefd naar een wederzijds bevredigend resultaat.

  Het streven is om een harmonieuze en eerlijke scheiding te bewerkstelligen.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  Na het doorlopen van de constructieve gesprekken volgt de derde stap van het scheidingsproces, waarin de documenten worden opgesteld. Hierbij worden zorgvuldig de benodigde formulieren en juridische papieren samengesteld en gereedgemaakt. Het doel is om een formele en rechtsgeldige scheiding tot stand te brengen.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  In de volgende fase van het scheidingsproces controleren jullie samen met Mirjam, mediator Beemster, de documenten grondig. Het is belangrijk dat alle informatie accuraat is voordat de documenten worden opgestuurd naar de rechtbank. Dit is een belangrijke stap om de scheiding officieel te maken en te voldoen aan alle juridische vereisten.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  Na het voltooien van de voorgaande stappen komt de vijfde en laatste stap van het scheidingsproces. In deze fase biedt Mirjam nazorg en begeleiding tijdens de nieuwe periode na de scheiding. Ze ondersteunt jullie bij de aanpassingen en emotionele aspecten die gepaard gaan met de scheiding en draagt bij aan een nieuw begin.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button