Mediator Castricum

Mediator Castricum

Mediator Castricum, ontmoet Mirjam, jullie vertrouwde bemiddelaar in het pittoreske Castricum. Met haar empathische benadering en ruime ervaring staat ze voor jullie klaar om te begeleiden bij het oplossen van conflicten. Mirjam creëert een warme en vertrouwelijke omgeving waarin jullie je begrepen en gesteund voelen.

Of het nu gaat om familiezaken, arbeidsconflicten of andere geschillen, Mirjam luistert aandachtig naar het verhaal en helpt u om tot constructieve en duurzame oplossingen te komen. Met haar vriendelijke en toegankelijke uitstraling biedt Mirjam de professionele begeleiding die jullie nodig hebben om tot een bevredigende uitkomst te komen.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder ruzie betekent dat partners zich richten op een vreedzaam en kalm einde van hun relatie. Ze vermijden heftige ruzies en trachten in plaats daarvan tot wederzijds begrip te komen. Door middel van respectvolle communicatie, empathie en het vinden van gezamenlijke oplossingen proberen ze de scheiding op een positieve en harmonieuze manier af te wikkelen.

Deze aanpak bevordert een gezonde en constructieve afsluiting, waardoor beide partijen beter in staat zijn om zich te richten op de toekomst.

Wie is Mirjam van der Laan?

Hallo, ik ben Mirjam van der Laan, een 52-jarige gecertificeerde mediator bij MfN. Mijn aard als bemiddelaar en mensenmens drijft me. Met achtergrond op een accountantskantoor heb ik diepgaande kennis van arbeidsrecht en fiscaliteit opgebouwd. Mijn passie voor conflictbemiddeling bracht me naar een mediationopleiding, met specialisaties in familiemediation, echtscheidingsmediation en arbeidsmediation.

Ik ben er om te helpen wanneer jullie willen scheiden met eerlijke en duurzame oplossingen. Oordeelloos en onpartijdig sta ik paraat, beïnvloed door het motto “Vrede is conflicten oplossen met vreedzame middelen”. Respect, ruimte voor meningen en herstel van verbinding zijn mijn leidende principes.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Als startpunt van het scheidingsproces zal Mirjam persoonlijk naar jullie toe komen om de problemen en verlangens helder te krijgen. Ze neemt de tijd om aandachtig te luisteren naar jullie situatie en begrijpt dat het belangrijk is om een goed beeld te hebben van de situatie. Haar intentie is om jullie op een ondersteunende en begripvolle manier te begeleiden.

  Het hebben van een goede klik met de mediator is van groot belang. Er zijn er immers zó veel. De gesprekken kunnen nogal emotioneel en beladen worden. Een klik met Mirjam is dan erg belangrijk.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het initiële kennismakingsgesprek zet het scheidingsproces zich voort met de tweede stap, waarbij er constructieve gesprekken plaatsvinden. Jullie belangen en wensen worden grondig besproken en wordt er gestreefd naar een evenwichtige overeenkomst. Het gaat natuurlijk om eerlijke en duurzame oplossingen.

  Het streven is om een vreedzame scheiding te bewerkstelligen. Mirjam, mediator Castricum, weet door haar jarenlange ervaring precies hoe dit werkt.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  Tijdens fase drie worden de vereiste juridische documenten opgesteld. Hierbij worden de benodigde formulieren en papieren zorgvuldig samengesteld en gereedgemaakt. Het doel is om alle juridische documentatie in orde te hebben en een wettelijke scheiding te realiseren.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  In de vierde stap van het scheidingsproces, werken jullie en Mirjam, de mediator Castricum, samen om de documenten te controleren en te verifiëren. Jullie nemen de tijd om ervoor te zorgen dat alle informatie correct is voordat de documenten naar de rechtbank gaan. Dit is een belangrijke stap om de scheiding juridisch te laten erkennen.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  Na het doorlopen van de voorgaande fasen begint de vijfde fase van het scheidingsproces, waarbij Mirjam jullie begeleidt tijdens de nieuwe periode na de scheiding. Ze helpt en staat jullie bij tijdens de veranderingen en emotionele aspecten die voortvloeien uit de scheiding.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button