Mediator Den Helder

Mediator Den Helder

Mediator Den Helder, Mirjam, is een ervaren bemiddelaar die zich richt op het oplossen van geschillen. Met haar neutrale en onpartijdige aanpak begeleidt ze partijen bij het vinden van een gemeenschappelijke oplossing. Mirjam creëert een veilige omgeving waarin open communicatie, begrip en respect centraal staan. Ze luistert aandachtig naar de belangen en wensen van beide partijen en stimuleert hen om samen te werken aan een bevredigende uitkomst.

Dankzij haar empathie, geduld en professionele benadering helpt Mirjam partijen om constructieve gesprekken te voeren en tot duurzame overeenstemming te komen. Haar betrokkenheid en deskundigheid maken haar een waardevolle mediator in Den Helder.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Bij een vreedzame scheiding staan partners erop om hun relatie op een harmonieuze en respectvolle manier te beëindigen. Ze vermijden hevige conflicten en zoeken in plaats daarvan naar een meer verzoenende benadering. Door middel van constructieve gesprekken, compromissen en een empathische houding trachten ze de belangen van beide partijen in acht te nemen.

Dit bevordert een sfeer van begrip en helpt hen om de scheiding op een kalme en evenwichtige wijze af te ronden.

Wie is Mirjam van der Laan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  De start van het scheidingsproces begint voor Mirjam, mediator Den Helder met het plannen van een kennismakingsgesprek. In deze eerste ontmoeting kunnen de cliënten de persoonlijke omstandigheden delen en is er voor emoties.

  Dit gesprek biedt Mirjam de kans om vragen te stellen en een solide basis te leggen voor verdere stappen in de scheiding.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het initiële kennismakingsgesprek vangt de tweede fase van het scheidingsproces aan, waarbij er constructieve discussies plaatsvinden. In deze gesprekken worden de belangen van beide partijen uitgebreid besproken en wordt er gestreefd naar gezamenlijke oplossingen.

  Het hoofddoel is om een harmonieuze scheiding te bereiken.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  Na de constructieve gesprekken vindt de derde stap van het scheidingsproces plaats, waarbij de documenten worden opgesteld. Hierbij worden de vereiste formulieren en papieren zorgvuldig samengesteld en voorbereid.

  Het doel is om alle juridische documentatie op orde te krijgen en een wettelijke scheiding te bewerkstelligen.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  In de volgende fase van het scheidingsproces, nemen Mirjam, de mediator Den Helder en de cliënten samen de tijd om de documenten grondig te controleren en te beoordelen. Ze zorgen ervoor dat alle informatie correct is voordat ze de documenten naar de rechtbank sturen.

  Dit is een essentiële stap om de scheiding wettelijk te laten verlopen.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  Na het voltooien van de voorgaande stappen, komt de vijfde en laatste stap van het scheidingsproces. Mirjam staat het betrokken stel bij tijdens de nieuwe fase na de scheiding, waarbij ze begeleiding biedt bij de veranderingen en de emotionele aspecten die hiermee gepaard gaan.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Ik ben Mirjam van der Laan, MfN-geregistreerd mediator. Financieel, fiscaal en arbeidsrechtelijk, goed onderlegd door mijn jarenlange ervaring op een accountantskantoor.  Verder ben ik een mensenmens en van nature een bemiddelaar.  Daarom heb ik me verdiept in mediation en werd hier heel enthousiast van.  Met name omdat ik  het menselijke met het zakelijke kan combineren in dit traject en het een rechtszaak kan voorkomen.  Zonder oordeel en partijdigheid sta ik graag voor jullie klaar. Tevens ben ik SCHIP-aanpak behandelaar en scheidingscoach.

Call Now Button