Mediator Edam

Mediator Edam

Ontmoet uw mediator Edam: Mirjam. Uw vertrouwde bemiddelaar in het schilderachtige Edam. Met haar empathische benadering en uitgebreide ervaring staat ze tot uw beschikking om te begeleiden bij echtscheidingsmediation. Mirjam creëert een gastvrije en vertrouwelijke sfeer waarin u zich gehoord en begrepen zult voelen.

Ze luistert zorgvuldig naar uw verhaal en helpt u bij het vinden van praktische en langdurige oplossingen. Mirjam biedt de ondersteuning die nodig is om samen tot een vreedzame afwikkeling te komen.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Voorkom een pijnlijke scheiding en streef naar een vreedzame en harmonieuze beëindiging van jullie relatie. Onze (ex-)partners zetten zich in voor een respectvolle omgang en vermijden vijandigheid. Met behulp van open communicatie, begrip en het vinden van gemeenschappelijke grond streven ze naar een liefdevolle afsluiting van hun relatie. Mirjam, de ervaren mediator Edam, weet precies hoe ze dit kan realiseren.

Deze aanpak bevordert een gezonde en evenwichtige afwikkeling, waardoor beide partijen met gemoedsrust verder kunnen gaan.”

Wie is Mirjam van der Laan?

Ik ben Mirjam van der Laan, een 52-jarige mediator gecertificeerd door MfN, met een natuurlijke aanleg voor mediation en een diepe verbondenheid met mensen. Met een achtergrond in de accountancy breng ik aanzienlijke expertise op het gebied van arbeidsrecht en fiscaliteit met me mee. Mijn interesse in conflictbemiddeling leidde me naar een mediationopleiding, waarbij ik me heb gespecialiseerd in familiemediation en arbeidsmediation.

Als mediator Edam ben ik er voor jullie om de scheiding soepel te laten verlopen. Ik ben altijd paraat met een oordeelvrije en onpartijdige aanpak, geïnspireerd door het credo “Vrede betekent conflicten oplossen met vreedzame middelen”. Mijn kernwaarden omvatten respect, ruimte voor verschillende meningen en het herstellen van verbindingen.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  In de eerste fase van het scheidingsproces zal Mirjam naar jullie toe komen voor een gratis kennismakingsgesprek. Het is belangrijk om een grondige analyse te maken van de problemen en wensen die jullie hebben. Ze neemt voldoende tijd om aandachtig naar jullie verhaal te luisteren en begrijpt het belang van een gedetailleerd inzicht in jullie specifieke omstandigheden.

  Haar doel is om jullie op een warme en betrokken manier bij te staan. Het is belangrijk om een klik te hebben met een mediator. Het zijn er zo veel!

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  In de tweede fase van het proces vinden er constructieve onderhandelingen plaats. Tijdens deze gesprekken worden de belangen van beide partijen grondig besproken en wordt er actief gezocht naar haalbare oplossingen.

  Het ultieme doel is om een vreedzame en rechtvaardige scheiding te bewerkstelligen.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  In de derde fase van het scheidingsproces volgt de opstelling van de benodigde documenten. Hierbij wordt met zorgvuldigheid alle vereiste formulieren en papieren samengesteld en voorbereid.

  Het doel is om alle juridische documentatie nauwkeurig en correct te vervullen, met als resultaat een formele scheiding.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  Na het doorlopen van de voorafgaande fasen bereiken we de vierde stap van het scheidingsproces, waarin jullie en Mirjam gezamenlijk de documenten zorgvuldig doorlopen. Zijn alle gegevens nauwkeurig en correct vastgelegd? Zijn jullie ermee akkoord?

  Samen zorgen jullie ervoor dat alle informatie juist is voordat de documenten bij de rechtbank worden ingediend. Deze stap is van cruciaal belang om een formele scheiding te voltooien.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  In de laatste stap van het scheidingsproces speelt Mirjam, mediator Edam, een cruciale rol bij de nazorg en begeleiding. Ze staat jullie bij tijdens de nieuwe fase na de scheiding en ondersteunt bij de veranderingen en de emotionele aspecten die ze ervaren.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button