Mediator Heemskerk

Mediator Heemskerk

Mediator Heemskerk, daar staat Mirjam voor u klaar. Als ervaren conflictbemiddelaar in het schilderachtige Heemskerk biedt zij een benaderbare en vriendelijke aanpak bij het oplossen van geschillen. Met haar uitgebreide expertise en warme persoonlijkheid creëert Mirjam een veilige omgeving waarin partijen op een constructieve manier met elkaar kunnen communiceren.

Of het nu gaat om familiezaken, arbeidsconflicten of andere uitdagingen, Mirjam luistert aandachtig naar uw verhaal en helpt u om tot duurzame oplossingen te komen. Met haar betrokkenheid en deskundigheid zorgt Mirjam ervoor dat u zich gehoord en begrepen voelt tijdens het bemiddelingsproces.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder vijandigheid betekent dat partners zich inspannen voor een vreedzaam en positief einde van hun relatie. Ze vermijden het creëren van vijandige situaties en richten zich op het behouden van een respectvolle interactie. Door middel van open dialoog, begrip en het vinden van gezamenlijke grond proberen ze de scheiding op een vriendelijke en harmonieuze manier af te ronden.

Deze benadering bevordert een gezonde en empathische afwikkeling, waarbij beide partijen in staat zijn om met waardigheid en acceptatie verder te gaan. Mirjam, mediator Heemskerk, weet precies hoe jullie dit voor elkaar krijgen.

Wie is Mirjam van der Laan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Om het scheidingsproces van start te laten gaan, zal Mirjam bij jullie langskomen om de problemen en verlangens in kaart te brengen. Ze neemt ruim de tijd om een diepgaand begrip te krijgen van de uitdagingen waarmee jullie worden geconfronteerd.

  Mirjam beseft dat het van essentieel belang is om een duidelijk beeld te hebben van jullie individuele omstandigheden. Ze streeft ernaar om jullie te ondersteunen met medeleven en begrip.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het initiële kennismakingsgesprek vordert het scheidingsproces met de tweede stap, waarbij er constructieve gesprekken plaatsvinden. In deze dialogen worden de belangen van jullie grondig besproken en wordt er gezocht naar gemeenschappelijke grond. Mirjam, mediator Heemskerk, zorgt voor ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op gaan staan.

  Het doel is om een vreedzame en evenwichtige scheiding te realiseren.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  Na de succesvolle afronding van de vorige fase, begint de derde stap van het scheidingsproces, waarin de noodzakelijke documenten worden opgesteld.

  Dit omvat het zorgvuldig samenstellen en voorbereiden van de benodigde formulieren en juridische papieren.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  In de volgende fase van het scheidingsproces, nemen jullie en Mirjam gezamenlijk de documenten door en controleren ze nauwkeurig. Ze zorgen ervoor dat alle informatie correct is voordat ze de documenten naar de rechtbank sturen.

  Dit is een cruciale stap om de scheiding officieel te maken en te voldoen aan de wettelijke vereisten

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  Na het succesvol afronden van de voorgaande stadia komt de vijfde stap van het scheidingsproces, waarbij Mirjam betrokken is bij de nazorg en begeleiding van het stel.

  Ze helpt hen tijdens de nieuwe periode na de scheiding, waarbij ze ondersteuning biedt bij de veranderingen en de emotionele aspecten van de scheiding.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Ik ben Mirjam van der Laan, MfN-geregistreerd mediator. Financieel, fiscaal en arbeidsrechtelijk, goed onderlegd door mijn jarenlange ervaring op een accountantskantoor.  Verder ben ik een mensenmens en van nature een bemiddelaar.  Daarom heb ik me verdiept in mediation en werd hier heel enthousiast van.  Met name omdat ik  het menselijke met het zakelijke kan combineren in dit traject en het een rechtszaak kan voorkomen.  Zonder oordeel en partijdigheid sta ik graag voor jullie klaar. Tevens ben ik SCHIP-aanpak behandelaar en scheidingscoach.

Call Now Button