Mediator Hollands Kroon

Mediator Hollands Kroon

Mediator Hollands Kroon, Mirjam, is een expert in opstellen van eerlijke en duurzame oplossingen bij conflicten en scheidingen. Met haar neutrale en onpartijdige benadering begeleidt ze jullie bij het vinden van een gezamenlijke oplossing. Mirjam creëert een vertrouwelijke omgeving waarin open communicatie, begrip en respect centraal staan. Ze luistert zorgvuldig naar jullie belangen en behoeften en moedigt jullie aan om samen te werken aan een bevredigende uitkomst.

Door haar empathie, geduld en professionele aanpak helpt Mirjam om constructief te onderhandelen en tot duurzame overeenkomsten te komen. Haar expertise maakt haar een waardevolle mediator Hollands Kroon.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder grote twisten betekent dat partners streven naar een vreedzaam en vriendelijk einde van hun relatie. Ze leggen de nadruk op respectvolle communicatie en het vermijden van heftige conflicten. Door begripvol naar elkaars standpunten te luisteren en samen te werken aan oplossingen, proberen ze de scheiding op een harmonieuze manier af te ronden.

Deze aanpak bevordert een gezonde afwikkeling en draagt bij aan het behoud van een redelijke verstandhouding tussen beide partijen.

Wie is Mirjam van der Laan?

Ik ben Mirjam van der Laan, en ik ben hier om te helpen. Als 52-jarige mediator bij MfN ben ik van nature een bemiddelaar en mensenmens. Mijn tijd op een accountantskantoor heeft me uitgebreide kennis opgeleverd van arbeidsrecht en fiscaliteit. Ik heb mijn passie voor conflictbemiddeling gevolgd door een mediationopleiding, met focus op familiemediation en arbeidsmediation. Mijn doel is om jullie bij te staan wanneer samenwerking vastloopt.

Ik bied een oordeelloze en onpartijdige aanpak, en mijn leidraad is “Vrede is conflicten oplossen met vreedzame middelen”. Respect, ruimte voor meningen en het herstellen van verbinding zijn mijn principes.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Het scheidingsproces start met een kennismakingsgesprek met Mirjam, mediator Hollands Kroon. Met dit initiële gesprek komt Mirjam bij jullie langs om de unieke situatie bespreken. Dit gesprek vormt de basis voor verdere acties en biedt haar de mogelijkheid om antwoorden te krijgen en te geven op vragen.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Wanneer jullie hebben gekozen voor Mirjam, start het proces pas echt. Er gaan constructieve onderhandelingen plaatsvinden. In deze dialogen worden jullie belangen grondig besproken en wordt er gezocht naar compromissen.

  Het uiteindelijke doel is om tot een vreedzame en rechtvaardige scheiding te komen.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  In de derde fase van het scheidingsproces worden de benodigde documenten opgesteld. Dit omvat het zorgvuldig samenstellen en gereedmaken van de vereiste formulieren en papieren.

  Het uiteindelijke doel is om alle juridische documentatie in orde te hebben en een officiële scheiding te realiseren.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  Na het doorlopen van de vorige stappen komt de vierde fase van het scheidingsproces, waarbij Mirjam, gezamenlijk met jullie, de documenten zorgvuldig gaat controleren. Ze nemen de tijd om ervoor te zorgen dat alle gegevens juist zijn voordat ze de documenten naar de rechtbank sturen.

  Dit is een cruciale stap om een formele scheiding te realiseren.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  In de laatste stap van het scheidingsproces richt Mirjam zich op de nazorg en begeleiding. Ze staat jullie bij tijdens de nieuwe periode na de scheiding, waarbij ze ondersteuning biedt bij de veranderingen en de emotionele aspecten van deze transitie.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button