Mediator Landsmeer

Mediator Landsmeer

Mediator Landsmeer, maak kennis met Mirjam, jouw betrouwbare bemiddelaar in het mooie Landsmeer. Met haar empathische en professionele aanpak staat ze voor je klaar om je te begeleiden bij het oplossen van geschillen. Mirjam creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin je je gehoord en begrepen voelt.

Of het nu gaat om familierechtelijke kwesties, burenconflicten of andere uitdagingen, Mirjam luistert oprecht naar jouw verhaal en helpt je om tot werkbare en duurzame oplossingen te komen. Met haar benaderbare en vriendelijke uitstraling biedt Mirjam de juiste begeleiding en ondersteuning voor een succesvolle bemiddeling in het prachtige Landsmeer.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Partners die streven naar een scheiding zonder conflicten, zetten zich in voor een vreedzame en harmonieuze beëindiging van hun relatie. Ze vermijden heftige confrontaties en leggen de nadruk op respectvolle en constructieve communicatie. Door openhartig en oprecht met elkaar te praten, streven ze naar compromissen en gezamenlijke besluitvorming.

Dit bevordert een positieve sfeer en draagt bij aan een soepele afhandeling van de scheiding. Het vermijden van conflicten stelt beide partijen in staat om op waardige en respectvolle wijze uit elkaar te gaan, wat de basis legt voor een nieuwe start en toekomstige samenwerking, vooral in situaties waar kinderen bij betrokken zijn.

Wie is Mirjam van der Laan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Om het scheidingsproces op gang te brengen, bezoekt Mirjam, mediator Landsmeer, persoonlijk jou om de problemen en wensen te inventariseren. Ze neemt ruim de tijd om aandachtig te luisteren naar de situatie en begrijpt dat het essentieel is om een gedetailleerd beeld te krijgen van jouw individuele uitdagingen.

  Haar intentie is om op een ondersteunende en invoelende manier te begeleiden.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het eerste consultgesprek vangt de tweede fase van het scheidingsproces aan, waarin er constructieve gesprekken plaatsvinden. Tijdens deze dialogen worden de belangen van beide partijen zorgvuldig besproken en wordt er gezocht naar haalbare oplossingen.

  Het streven is om een vreedzame en rechtvaardige scheiding tot stand te brengen. Als ervaren mediator weet Mirjam precies hoe ze dit voor elkaar krijgt.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  In de volgende fase van het scheidingsproces wordt de derde stap gezet, waarbij Mirjam, mediator Landsmeer, de documenten gaat opstellen. Het zorgvuldig samenstellen en gereedmaken van de vereiste formulieren en juridische papieren.

  Het uiteindelijke doel is om alle noodzakelijke documentatie in orde te brengen en een legale scheiding te realiseren.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  Na het succesvol doorlopen van de voorgaande stappen, nemen de betrokken partijen en Mirjam gezamenlijk de documenten door en controleren ze zorgvuldig. Ze zorgen ervoor dat alle informatie juist is voordat de documenten worden opgestuurd naar de rechtbank.

  Dit is een belangrijke stap om een officiële scheiding te verkrijgen en te voldoen aan alle wettelijke vereisten.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  In de vijfde stap van het scheidingsproces, na het voltooien van de eerdere stappen, staat Mirjam, mediator Landsmeer, het betrokken stel bij tijdens de nieuwe periode na de scheiding. Ze biedt hulp en begeleiding bij de veranderingen en emotionele uitdagingen die ze tegenkomen.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Ik ben Mirjam van der Laan, MfN-geregistreerd mediator. Financieel, fiscaal en arbeidsrechtelijk, goed onderlegd door mijn jarenlange ervaring op een accountantskantoor.  Verder ben ik een mensenmens en van nature een bemiddelaar.  Daarom heb ik me verdiept in mediation en werd hier heel enthousiast van.  Met name omdat ik  het menselijke met het zakelijke kan combineren in dit traject en het een rechtszaak kan voorkomen.  Zonder oordeel en partijdigheid sta ik graag voor je klaar. Tevens ben ik SCHIP-aanpak behandelaar en scheidingscoach.

Call Now Button