Mediator Medemblik

Mediator Medemblik

Mirjam, mediator Medemblik, is een ervaren conflictbemiddelaar die met haar expertise en betrokkenheid mensen helpt bij het oplossen van geschillen en het herstellen van communicatie. Ze creëert een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin jullie vrijuit kunnen praten en naar elkaar kunnen luisteren. Met haar empathie en geduld begeleidt ze jullie stap voor stap naar een duurzame oplossing.

Of het nu gaat om familieconflicten, burenruzies of zakelijke geschillen, Mirjam zet zich vol passie in om een vreedzame en constructieve afwikkeling te realiseren. Vertrouw op Mirjam, dé mediator Medemblik, voor een professionele en harmonieuze aanpak.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder bitterheid impliceert dat partners zich inzetten voor een vreedzame en vriendelijke afsluiting van hun relatie. Ze streven naar een respectvolle omgang met elkaar en vermijden het ontstaan van harde conflicten. Door open communicatie, begrip en het vinden van gezamenlijke oplossingen proberen ze de scheiding zonder wrok te laten verlopen.

Deze benadering bevordert een gezonde en constructieve afwikkeling, waardoor beide partijen beter in staat zijn om verder te gaan met hun leven.

Wie is Mirjam van der Laan?

Ik ben Mirjam van der Laan. Als 52-jarige geregistreerde mediator bij MfN, ben ik van nature een bemiddelaar en mensenmens. Mijn achtergrond op een accountantskantoor heeft me diepgaande kennis opgeleverd van arbeidsrecht en fiscaliteit. Mijn passie voor conflictbemiddeling bracht me naar een mediationopleiding met specialisaties in familiemediation en arbeidsmediation.

Mijn doel is om te helpen wanneer samenwerking vastloopt. Ik bied een oordeelloze en onpartijdige aanpak, geïnspireerd door het motto “Vrede is conflicten oplossen met vreedzame middelen”. Respect, ruimte voor meningen en het herstellen van verbinding zijn mijn kernwaarden.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Als eerste stap van het scheidingsproces komt Mirjam, mediator Medemblik, persoonlijk bij jullie langs om een diepgaand inzicht te krijgen in de uitdagingen en wensen die jullie hebben. Ze neemt de tijd om naar jullie verhaal te luisteren en brengt jullie unieke situatie in kaart. Haar doel is om jullie op een empathische en ondersteunende manier te begeleiden.

  Het is belangrijk om een klik te hebben met de mediator. Er kunnen nogal beladen en emotionele gesprekken plaatsvinden. Daarom komt Mirjam graag gratis bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het eerste consultgesprek volgt de tweede fase van het scheidingsproces, waarin er constructieve discussies plaatsvinden. Tijdens deze gesprekken worden jullie belangen zorgvuldig besproken en wordt er gezocht naar compromissen. Het gaat natuurlijk om eerlijke en duurzame oplossingen.

  Het streven is om een vreedzame en rechtvaardige scheiding tot stand te brengen.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  In de volgende fase van het scheidingsproces worden de benodigde documenten opgesteld. Dit omvat het zorgvuldig samenstellen en voorbereiden van de vereiste formulieren en papieren.

  Het hoofddoel is om alle juridische documentatie op orde te krijgen en een officiële scheiding te voltooien.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  Na het succesvol doorlopen van de voorgaande fasen, is het tijd voor de vierde stap van het scheidingsproces. Jullie gaan samen met Mirjam de documenten zorgvuldig controleren en verifiëren.

  Pas nadat alles accuraat is, worden de documenten verzonden naar de rechtbank voor verdere verwerking en juridische goedkeuring.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  In de vijfde fase van het scheidingsproces, na het voltooien van de voorgaande stappen, staat Mirjam, mediator Medemblik, jullie bij tijdens de nieuwe periode na de scheiding.

  Ze biedt ondersteuning en begeleiding bij de veranderingen en de emotionele uitdagingen die er onstaan.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button