Mediator Oostzaan

Mediator Oostzaan

Maak kennis met Mirjam, dé mediator Oostzaan. Met haar empathische en doortastende aanpak staat ze voor jullie klaar om te begeleiden bij het oplossen van geschillen. Mirjam creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin jullie je gehoord en begrepen voelen.

Of het nu gaat om familiezaken, arbeidsconflicten of andere uitdagingen, Mirjam luistert oprecht naar het verhaal en helpt jullie om tot werkbare en duurzame oplossingen te komen. Met haar benaderbare en vriendelijke uitstraling biedt Mirjam de juiste begeleiding en ondersteuning voor een succesvolle bemiddeling in het prachtige Oostzaan.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder hevige conflicten is belangrijk. Beide partners, met ondersteuning van de mediator Oostzaan, moeten zich inzetten voor een vreedzame en harmonieuze beëindiging van hun relatie. Jullie vermijden heftige ruzies en leggen de nadruk op constructieve en respectvolle communicatie. Door openhartig en eerlijk met elkaar te praten komen jullie tot compromissen en lukt het om gezamenlijke beslissingen te nemen.

Het vermijden van onnodige ruzies stelt jullie in staat om op een waardige en respectvolle manier uit elkaar te gaan, dit draagt bij aan een soepele afwikkeling van de scheiding. Dit legt dan de basis voor een frisse start en toekomstige samenwerking, met name in situaties waar kinderen bij betrokken zijn.

Wie is Mirjam van der Laan?

Mijn naam is Mirjam van der Laan. Als 52-jarige mediator en gecertificeerd bij de MfN, ben ik van nature een bemiddelaar en mensenmens. Met mijn achtergrond op een accountantskantoor heb ik uitgebreide kennis verworven van arbeidsrecht en fiscaliteit. Mijn passie voor conflictbemiddeling leidde me naar een mediationopleiding, met specialisaties in familiemediation en arbeidsmediation.

Mijn doel is om te helpen wanneer samenwerking vastloopt. Met een oordeelloze en onpartijdige aanpak, geïnspireerd door het motto “Vrede is conflicten oplossen met vreedzame middelen”, richt ik me op respect, ruimte voor meningen en herstel van verbinding.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Mirjam, mediator Oostzaan, komt persoonlijk naar jullie toe om de uitdagingen en wensen helder in kaart te brengen. Dit kennismakingsgesprek is belangrijk om erachter te komen of er een goede klik is. Dit is ontzettend belangrijk, tijdens de inhoudelijke gesprekken kunnen er namelijk nogal wat emoties naar boven komen.

  Mirjam neemt de tijd om aandachtig naar jullie verhaal te luisteren en begrijpt dat het van groot belang is om een goed begrip te krijgen van jullie situatie. Haar doel is om jullie op een empathische en ondersteunende manier te begeleiden.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het eerste kennismakingsgesprek volgt de tweede fase van het scheidingsproces, waarin er constructieve gesprekken plaatsvinden. Alle problemen en pijnpunten worden in kaart gebracht en besproken. Vervolgens worden de oplossingen en regelingen doorgenomen.

  In deze dialogen worden de belangen van beide partners zorgvuldig besproken en wordt er gezocht naar haalbare oplossingen. Het uiteindelijke doel is om een vreedzame en rechtvaardige scheiding te bereiken.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  Na het succesvol afronden van de voorgaande stappen, komt de derde fase van het scheidingsproces, waarbij de benodigde documenten worden opgesteld. Dit omvat het zorgvuldig samenstellen en gereedmaken van de vereiste formulieren en juridische papieren.

  Het doel is om alle juridische documentatie volledig en accuraat te regelen, om een wettelijke scheiding te effectueren.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  Vervolgens gaan jullie, onder begeleiding van Mirjam, mediator Oostzaan, beginnen aan de vierde fase van het scheidingsproces. Jullie controleren samen zorgvuldig de documenten om ervoor te zorgen dat alle informatie juist is voordat ze de documenten indienen bij de rechtbank.

  Deze stap is essentieel om een formele scheiding te realiseren en te voldoen aan alle wettelijke eisen.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  In de laatste fase van het scheidingsproces richt Mirjam zich op de nazorg en begeleiding van het betrokken stel. Ze staat jullie bij tijdens de nieuwe periode na de scheiding, waarbij ze helpt bij de veranderingen en de emotionele aspecten die hiermee gepaard gaan.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button