Mediator Stede Broec

Mediator Stede Broec

Maak kennis met dé mediator van Stede Broec, Mirjam. Met haar hartelijke en empathische aanpak staat ze paraat om jullie te begeleiden bij het oplossen van geschillen. Mirjam schept een vertrouwelijke en respectvolle omgeving waarin jullie zich gehoord en begrepen zullen voelen.

Mirjam luistert oprecht naar jullie verhaal en werkt samen met jullie aan constructieve en duurzame oplossingen. Haar vriendelijke en benaderbare aanpak biedt de professionele ondersteuning die essentieel is voor een geslaagde bemiddeling in Stede Broec.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Scheiden zonder conflicten betekent dat partners zich richten op een vreedzame en vriendelijke beëindiging van hun relatie. Ze vermijden heftige confrontaties en kiezen voor een respectvolle en constructieve aanpak. Door open communicatie en het zoeken naar gemeenschappelijke grond streven ze naar een evenwichtige en rechtvaardige oplossing.

Dit draagt bij aan een harmonieuze en positieve afsluiting, waardoor beide partijen met een gevoel van voldoening en innerlijke rust hun eigen weg kunnen vervolgen.

Wie is Mirjam van der Laan?

Ik ben Mirjam van der Laan, een 52-jarige mediator gecertificeerd door MfN. Als 52-jarige mediator bij MfN ben ik van nature een bemiddelaar en mensenmens. Met mijn achtergrond in de accountancy heb ik uitgebreide kennis opgedaan van arbeidsrecht en fiscaliteit. Mijn passie voor conflictbemiddeling heeft me geleid naar een mediationopleiding waarin ik me heb gespecialiseerd in familiemediation en arbeidsmediation.

Mijn voornaamste doel is om te assisteren wanneer de scheiding vast lijkt te lopen. Ik hanteer een oordeelvrije en onpartijdige aanpak, geïnspireerd door het credo “Vrede betekent conflicten oplossen met vreedzame middelen”. Respect, ruimte voor diverse meningen en het herstellen van verbinding staan centraal in mijn aanpak.”

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  In de eerste fase van het scheidingsproces komt Mirjam persoonlijk bij jullie langs om inzicht te krijgen in jullie zorgen en wensen. De mediator Stede Broec neemt uitgebreid de tijd om aandachtig te luisteren naar jullie verhaal en hecht veel waarde aan een diepgaand begrip van jullie unieke situatie.

  Haar doel is om jullie met empathie en begripvolle begeleiding bij te staan.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het initiële kennismakingsgesprek gaat het scheidingsproces verder met de tweede stap, waarin er constructieve gesprekken plaatsvinden. In deze dialogen worden alle belangen nauwgezet besproken en wordt er gezocht naar overeenstemming.

  Het streven is om een vreedzame en eerlijke scheiding tot stand te brengen. Mirjam, mediator Stede Broec, weet door haar jarenlange ervaring precies hoe ze deze klus moet klaren.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  In de opvolgende fase van het scheidingsproces, nemen we de derde stap waarbij we de essentiële documenten voorbereiden. Dit omvat het zorgvuldig samenstellen en gereed maken van alle benodigde formulieren en juridische papieren.

  Het voornaamste doel is om alle vereiste documentatie correct op orde te brengen en een wettige scheiding te bewerkstelligen.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  In de volgende fase van het scheidingsproces nemen jullie samen met Mirjam de tijd om de documenten te controleren en te verifiëren. Mirjam zorgt ervoor dat alle gegevens correct zijn voordat de documenten worden opgestuurd naar de rechtbank.

  Deze stap is van cruciaal belang om een officiële scheiding te verkrijgen en te voldoen aan alle wettelijke vereisten.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  Na het succesvol doorlopen van de voorgaande fasen, betreden we de vijfde en laatste stap van het scheidingsproces. Mirjam, jullie mediator Stede Broec, is er om jullie te begeleiden in deze nieuwe fase die volgt na de scheiding. Ze biedt ondersteuning bij de aanpassingen en de emotionele aspecten die hierbij komen kijken.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button