Mediator Texel

Mediator Texel

Mediator Texel, maak kennis met Mirjam, jullie betrokken bemiddelaar op het prachtige Texel. Met haar empathische en professionele aanpak staat ze voor jullie klaar bij het oplossen van geschillen. Mirjam creëert een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin jullie je gehoord en begrepen voelen.

Mirjam luistert oprecht naar het verhaal en helpt om tot eerlijke, realistische en duurzame oplossingen te komen. Met haar benaderbare en vriendelijke uitstraling biedt Mirjam de juiste begeleiding en ondersteuning voor een succesvolle bemiddeling op het prachtige Texel.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder conflicten betekent dat partners streven naar een vreedzame en harmonieuze beëindiging van hun relatie. Ze vermijden hevige ruzies en leggen de focus op respectvolle en constructieve communicatie. Door open en eerlijk met elkaar te praten, proberen ze tot compromissen te komen en gezamenlijk beslissingen te nemen.

Dit bevordert een positieve sfeer en draagt bij aan een soepele afwikkeling van de scheiding. Het vermijden van ruzie stelt beide partijen in staat om met waardigheid en respect uit elkaar te gaan, wat de basis legt voor een nieuwe start en toekomstige samenwerking, vooral in situaties waar kinderen bij betrokken zijn.

Wie is Mirjam van der Laan?

Mijn naam is Mirjam van der Laan, 52 jaar oud en ik ben een geregistreerde mediator bij MfN. Ik ben van nature een bemiddelaar en mensenmens. Mijn achtergrond op een accountantskantoor heeft me uitgebreide kennis opgeleverd van arbeidsrecht en fiscaliteit. Mijn passie voor conflictbemiddeling leidde me naar een mediationopleiding met specialisaties in familiemediation en arbeidsmediation.

Ik ben er om te helpen wanneer samenwerking vastloopt. Met een onpartijdige aanpak, geïnspireerd door het motto “Vrede is conflicten oplossen met vreedzame middelen”, streef ik naar respect, ruimte voor meningen en herstel van verbinding.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Als startpunt van het scheidingsproces zal Mirjam bij jullie op bezoek komen om de knelpunten en verlangens helder in kaart te brengen. Ze neemt voldoende tijd om zorgvuldig naar jullie verhaal te luisteren en begrijpt het belang van een grondige analyse van jullie specifieke situatie.

  Haar doel is om jullie op een betrokken en begripvolle wijze te ondersteunen. Het vinden van een mediator kan best lastig zijn. Het zijn er inmiddels zo veel! Voor Mirjam, mediator Texel, is het belangrijk om een klik te hebben met de cliënt. Daarom komt ze graag langs voor een kennismakingsgesprek.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het initiële kennismakingsgesprek gaat het scheidingsproces verder met de tweede stap, waarin er constructieve gesprekken plaatsvinden. In deze dialogen worden de belangen, wensen en problemen van beide partijen grondig besproken en wordt er gestreefd naar een evenwichtige en aanvaardbare overeenkomst.

  Het uiteindelijke doel is om een harmonieuze en eerlijke scheiding te bereiken. Mirjam, mediator Texel, weet door haar jarenlange ervaring precies hoe ze dit voor elkaar krijgt.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  Na het voltooien van de voorafgaande stadia, gaat het scheidingsproces verder met de derde stap, waarbij de documenten worden opgesteld. Dit houdt in dat de benodigde formulieren en juridische papieren zorgvuldig worden samengesteld en gereedgemaakt.

  Het doel is om een formele en rechtsgeldige scheiding te bewerkstelligen.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  In de volgende fase van het scheidingsproces werken jullie samen met Mirjam, mediator Texel, aan de vierde stap waarbij jullie gezamenlijk de documenten controleren en verifiëren.

  Het is van cruciaal belang dat alle gegevens correct zijn voordat de documenten naar de rechtbank kunnen. Dit is een essentiële stap om een formele scheiding te bewerkstelligen en te voldoen aan alle juridische vereisten.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  Na het doorlopen van de voorgaande fasen begint de vijfde fase van het scheidingsproces, waarbij Mirjam jullie gaat bijstaan tijdens de nieuwe periode na de scheiding.

  Ze helpt bij de veranderingen en emotionele aspecten die voortvloeien uit de scheiding.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button