Mediator Uitgeest

Mediator Uitgeest

Mediator Uitgeest, maak kennis met Mirjam, jouw ervaren bemiddelaar in het prachtige Uitgeest. Met haar empathische en deskundige aanpak staat ze voor je klaar om je te begeleiden bij het oplossen van geschillen. Mirjam creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin je je gehoord en begrepen voelt.

Of het nu gaat om familiezaken, arbeidsconflicten of andere uitdagingen, Mirjam luistert oprecht naar jouw verhaal en helpt je om tot constructieve en duurzame oplossingen te komen. Met haar benaderbare persoonlijkheid en professionele ondersteuning biedt Mirjam de juiste begeleiding voor een succesvolle bemiddeling in Uitgeest.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder tumult is een streven naar een vreedzame en harmonieuze beëindiging van een relatie. Partners vermijden conflicten en richten zich op respectvolle en constructieve communicatie. Door empathie en begrip voor elkaars behoeften en belangen kunnen ze gezamenlijk tot oplossingen komen.

Dit bevordert een rustige en evenwichtige afwikkeling, waarbij de focus ligt op het behouden van een gezonde relatie als ouders, het verdelen van bezittingen en het vaststellen van een eerlijke regeling voor alimentatie en co-ouderschap. Het vermijden van ruzie creëert een atmosfeer van wederzijds begrip en maakt het mogelijk om met respect en waardigheid uit elkaar te gaan.

Wie is Mirjam van der Laan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Bij aanvang van het scheidingsproces komt Mirjam, mediator Uitgeest, persoonlijk bij jullie langs om de zorgen en wensen in kaart te brengen. Ze neemt uitgebreid de tijd om aandachtig te luisteren naar jullie verhaal en begrijpt dat het cruciaal is om een gedetailleerd overzicht te krijgen van jullie specifieke omstandigheden.

  Haar intentie is om jullie op een ondersteunende en empathische manier te begeleiden.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het eerste kennismakingsgesprek volgt de tweede fase van het scheidingsproces, waarin er constructieve dialogen plaatsvinden. Tijdens deze gesprekken worden de belangen van alle partijen uitvoerig behandeld en wordt er gezocht naar gezamenlijke oplossingen.

  Het uiteindelijke doel is om een vreedzame en rechtvaardige scheiding te bewerkstelligen. Mirjam, mediator Uitgeest, weet met haar jarenlange ervaring precies hoe ze dit voor elkaar krijgt.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  Na het doorlopen van de vorige stappen begint de derde fase van het scheidingsproces, waarbij de noodzakelijke documenten worden opgesteld. Dit omvat het zorgvuldig samenstellen en gereedmaken van de benodigde formulieren en juridische papieren.

  Het uiteindelijke doel is om een formele en wettelijk bindende scheiding te bewerkstelligen.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  Na het doorlopen van de vorige fasen komt de vierde fase van het scheidingsproces, waarbij het betreffende stel en Mirjam gezamenlijk de documenten zorgvuldig doornemen. Ze controleren alle informatie nauwkeurig voordat ze de documenten indienen bij de rechtbank.

  Deze stap is van groot belang om een formele scheiding te realiseren en te voldoen aan alle wettelijke vereisten.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  In de laatste stap van het scheidingsproces speelt Mirjam een cruciale rol bij de nazorg en begeleiding. Ze staat het betrokken stel bij tijdens de nieuwe fase na de scheiding en ondersteunt hen bij de veranderingen en de emotionele aspecten die ze ervaren.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Ik ben Mirjam van der Laan, MfN-geregistreerd mediator. Financieel, fiscaal en arbeidsrechtelijk, goed onderlegd door mijn jarenlange ervaring op een accountantskantoor.  Verder ben ik een mensenmens en van nature een bemiddelaar.  Daarom heb ik me verdiept in mediation en werd hier heel enthousiast van.  Met name omdat ik  het menselijke met het zakelijke kan combineren in dit traject en het een rechtszaak kan voorkomen.  Zonder oordeel en partijdigheid sta ik graag voor jullie klaar. Tevens ben ik SCHIP-aanpak behandelaar en scheidingscoach.

Call Now Button