Mediator Waterland

Mediator Waterland

Dé mediator Waterland: Mirjam, jouw toegewijde mediator in het betoverende Waterland. Met haar zorgvuldige en empathische benadering staat ze klaar om te assisteren bij het soepel afronden van de scheiding. Mirjam schept een vertrouwd en respectvol klimaat waar ruimte bestaat voor emoties, aangezien het streven is naar duurzame en rechtvaardige oplossingen.

Mirjam luistert oprecht naar jullie verhalen en helpt om tot constructieve en vreedzame oplossingen te komen. Met haar expertise en toegankelijke persoonlijkheid biedt Mirjam de professionele begeleiding die vereist is voor een succesvolle bemiddeling in Waterland.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder conflicten impliceert dat partners zich inspannen voor een vredige en vriendelijke beëindiging van hun relatie. Ze vermijden hevige discussies en focussen op een respectabele en opbouwende aanpak. Door open communicatie en het ontdekken van gedeelde overeenkomsten streven ze naar een rechtvaardige en eerlijke afsluiting. Mediator Waterland Mirjam heeft jaren ervaring in de echtscheidingsmediation. Zij weet precies hoe deze constructieve gesprekken er komen. Hoe gevoelig de situatie ook is.

Het uitgangspunt is een soepele en eerlijke echtscheiding, waarbij beide partijen de gelegenheid hebben om met een gevoel van verzoening en hernieuwde hoop hun eigen weg te vervolgen. Een ervaren mediator Waterland kan hierbij van onschatbare waarde zijn, door te helpen bij het vinden van gemeenschappelijke grond en het begeleiden van het proces naar een harmonieuze scheiding. Het doel is om een toekomst te creëren waarin zowel partners als eventuele kinderen op een gezonde en evenwichtige manier verder kunnen gaan.

Wie is Mirjam van der Laan?

Mijn naam is Mirjam van der Laan, een 52-jarige gecertificeerde mediator bij MfN. Mijn aard als mediator en mensenmens drijft me. Met een achtergrond bij een accountantskantoor heb ik diepgaande kennis van arbeidsrecht en fiscaliteit opgebouwd. Mijn passie voor conflictbemiddeling bracht me naar een mediationopleiding, met focus op familiemediation en arbeidsmediation.

Ik ben er om te helpen wanneer samenwerking vastloopt. Oordeelloos en onpartijdigheid staan bij deze mediator Waterland hoog in het vaandel, beïnvloed door het motto “Vrede is conflicten oplossen met vreedzame middelen”. Respect, ruimte voor meningen en herstel van verbinding zijn mijn leidende principes

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Om het scheidingsproces te starten, zal Mirjam, mediator Waterland, bij jullie op bezoek komen om de problemen en wensen te achterhalen. Ze neemt de nodige tijd om grondig te luisteren naar jullie verhaal en begrijpt de waarde van een gedetailleerd overzicht van jullie specifieke uitdagingen.

  Haar doel is om jullie op een ondersteunende en begripvolle manier te begeleiden.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het initiële consultgesprek evolueert het proces van scheiding met de tweede fase, waarin er constructieve dialogen plaatsvinden. Tijdens deze gesprekken worden jullie gedeelde en individuele belangen grondig behandeld, en wordt er actief gezocht naar verstandige en gebalanceerde compromissen.

  Het doel is om een vredige en rechtvaardige scheiding te realiseren, waarbij beide partijen de mogelijkheid krijgen om met een gevoel van harmonie en eerlijkheid verder te gaan. In deze fase zal de mediator Waterland jullie begeleiden om tot weloverwogen beslissingen te komen en ervoor zorgen dat het proces voorspoedig verloopt.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  In de volgende fase van het scheidingsproces vindt de derde stap plaats, waarin de documenten worden opgesteld. Hierbij worden de benodigde formulieren en papieren nauwgezet samengesteld en gereedgemaakt.

  Het streven is om alle juridische documentatie correct voor te bereiden en een formele scheiding te bewerkstelligen.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  Wanneer de concepten van de documenten klaar zijn, kunnen jullie samen met de hulp van Mirjam, aan de vierde fase van het scheidingsproces beginnen: het controleren van de documenten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle informatie correct is voordat de documenten kunnen worden ingediend bij de rechtbank.

  Deze stap is essentieel om een formele scheiding te bewerkstelligen en aan alle wettelijke eisen te voldoen.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  In de vijfde fase van het scheidingsproces, na het voltooien van de voorgaande stappen, staat Mirjam, mediator Waterland, jullie bij tijdens de nieuwe periode na de scheiding.

  Ze biedt ondersteuning en begeleiding bij de veranderingen en de emotionele uitdagingen die jullie kunnen tegenkomen.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button