Mediator Wormerland

Mediator Wormerland

Mediator Wormerland, maak kennis met Mirjam, jullie betrouwbare bemiddelaar in het prachtige Wormerland. Met haar warme en empathische benadering staat ze voor jullie klaar om te begeleiden bij het oplossen van geschillen. Mirjam creëert een veilige en vertrouwde omgeving waar ruimte is voor emoties.

Mirjam luistert oprecht naar jouw verhaal en helpt jullie om tot werkbare en duurzame oplossingen te komen. Met haar deskundigheid en vriendelijke uitstraling biedt Mirjam de professionele ondersteuning die jullie nodig hebben voor een succesvolle bemiddeling in Wormerland.

Scheiden zonder ruzie

Scheiden zonder geruzie

Een scheiding zonder conflicten betekent dat partners streven naar een vreedzame en harmonieuze beëindiging van hun relatie. Ze vermijden hevige ruzies en leggen de focus op respectvolle en constructieve communicatie. Door middel van begrip, geduld en het vinden van gemeenschappelijke grond proberen ze tot gezamenlijke beslissingen te komen.

Dit bevordert een soepele en amicale scheiding, waarbij beide partijen de ruimte krijgen om hun eigen weg te gaan met een gevoel van acceptatie en wederzijds respect.

Wie is Mirjam van der Laan?

Mijn naam is Mirjam van der Laan. Als 52-jarige MfN gecertificeerde mediator, ben ik van nature een bemiddelaar en mensenmens. Mijn tijd op een accountantskantoor heeft me diepgaande kennis opgeleverd van arbeidsrecht en fiscaliteit. Mijn passie voor conflictbemiddeling bracht me naar een mediationopleiding met specialisaties in familiemediation en arbeidsmediation.

Ik ben er om te helpen wanneer samenwerking vastloopt. Met een oordeelloze en onpartijdige aanpak, geïnspireerd door het motto “Vrede is conflicten oplossen met vreedzame middelen”, hecht ik waarde aan respect, ruimte voor meningen en herstel van verbinding.

Arbeidsconflicten

Erkend & Vertrouwd

Mediators Federatie Nederland
High Trust
NMV

Laat Mirjam je telefonisch informeren.

Scheiden in 5 stappen

 • Stap 1.

  Mirjam komt op kennismaking

  Als eerste stap in het scheidingsproces zal Mirjam, mediator Wormerland, persoonlijk bij jullie langskomen voor een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk om een helder beeld te krijgen van de problemen en verlangens die er spelen. Ze neemt ruim de tijd om met oprechte interesse naar jullie verhaal te luisteren en begrijpt het belang van een grondige inventarisatie van jullie individuele situatie.

  Haar doel is om jullie op een warme en begrijpende manier te begeleiden. Ook is het belangrijk om een klik te hebben met Mirjam. Er zijn natuurlijk zo veel mediators.

 • Stap 2.

  Er vinden constructieve gesprekken plaats

  Na het initiële kennismakingsgesprek zet het scheidingsproces zich voort met de tweede stap, waarbij er constructieve gesprekken plaatsvinden. In deze dialogen worden de belangen van beide partijen grondig besproken en wordt er gestreefd naar een evenwichtige en bevredigende oplossing.

  Het doel is om een harmonieuze en eerlijke scheiding tot stand te brengen. Mirjam, mediator Wormerland, kan dankzij haar jarenlange precies datgene voor elkaar krijgen.

  Stap 2.

 • Stap 3.

  De documenten worden opgesteld

  Na het voltooien van de constructieve gesprekken gaat het scheidingsproces verder met de derde stap, waarin de documenten worden opgesteld. Hierbij worden de benodigde formulieren en papieren zorgvuldig samengesteld en gereedgemaakt.

  Het doel is om alle juridische documentatie in orde te hebben en een wettelijke scheiding te realiseren.

 • Stap 4.

  Akkoord & naar de rechtbank

  In de vierde stap van het scheidingsproces werken jullie samen met Mirjam aan het controleren van de documenten. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat alle informatie juist is voordat de documenten naar de rechtbank worden gestuurd.

  Dit is een cruciale stap om een wettelijke scheiding te verkrijgen en te voldoen aan alle juridische vereisten.

  Stap 4.

 • Stap 5.

  Nieuwe periode & nazorg

  Na het succesvol afronden van de voorgaande stadia komt de vijfde stap van het scheidingsproces, waarbij Mirjam, mediator Wormerland, betrokken is bij de nazorg en begeleiding.

  Ze helpt jullie tijdens de nieuwe periode na de scheiding, waarbij ze ondersteuning biedt bij de veranderingen en de emotionele aspecten van de echtscheiding.

Wat zeggen mijn klanten?

“Mijn ervaring bij Mirjam is vooral professionaliteit. Er werd geluisterd naar beide partijen zonder oordeel, ruimte om je verhaal te doen en vanuit daar werken aan een plan waarin er telkens aan beiden werd gevraagd om een mening. Afspraken en rapportages werden op tijd gemaakt.”

“Mirjam heeft ons door een lastige periode heen geholpen door duidelijk en transparant te zijn. Mijn ex-partner en ik zijn Mirjam erg dankbaar.”

“Ik heb op Google gezocht en vond Mirjam. Na een fijne kennismaking bij ons thuis stond ze altijd klaar voor vragen en heeft ze samen met ons het proces goed afgerond.”

Echtscheiding

Mirjam van der laan

Vrede is niet de afwezigheid van conflicten, maar de mogelijkheid conflicten met vreedzame middelen op te lossen.

Contact opnemen?

Call Now Button