Mirjam van der Laan

Ik ben van nature een bemiddelaar en een mensenmens

Ik ben Mirjam van der Laan, MfN-geregistreerd mediator met als specialisatie familie- en arbeidsmediation, met een jarenlange ervaring op een accountantskantoor. Hier heb ik  o.a. vele arbeidsrechtelijke en fiscale kennis op gedaan. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden en coachen voor of na de scheiding wanneer de emoties hoog zijn en dit een belemmering vormen voor een goede omgang met elkaar. Van nature ben ik een mensenmens en zeer geïnteresseerd in de menselijke emoties. Met mijn werkervaring en gedrevenheid help ik jullie graag waar het samen niet meer lukt om eruit te komen.  Zonder oordeel en partijdigheid sta ik voor jullie klaar.

Emoties mogen er zijn, samen kijken we naar de achtergrond daarvan, zodat de ander dit beter kan begrijpen.

Mirjam van der Laan mediator

wat ik belangrijk vind

Respect en elkaar de ruimte geven voor ieder zijn mening

Ook vind ik het belangrijk dat je een zo onbezorgd mogelijk en gelukkig  je leven mag leiden. Een onder- of bovenliggend conflict beïnvloedt vaak de kwaliteit van je leven. Zeker als het een rechtszaak wordt. Daarna is vaak de relatie kapot.  Daarom voel ik het als een missie om mensen te helpen om weer verbinding te krijgen zodat het e.e.a. opgelost kan worden zonder frustratie. Of als er sprake is van een afscheid, dit op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen. Maak van je hart geen moordkuil.

Hoe mooi is het als je elkaar in de ogen kunt blijven kijken na een conflict of een afscheid. Graag maak ik weer verbinding en ga ik op zoek naar gemeenschappelijk belang. Beslissingen geleid door emoties zijn achteraf vaak niet de juiste beslissingen op lange termijn.

Ook ben ik actief als vrijwilliger bij de gemeente van mijn woonplaats als buurtbemiddelaar.

Aangesloten bij:

 
Considerans
Contactgegevens

Mirjam van der Laan Mediation
Dorpsstraat 302
1689 GL  ZWAAG  NH

E-mail: info@mirjamvanderlaan.nl
Telefoon: 06 234 084 65

Gesprekken kunnen plaatsvinden op locatie, op mijn kantoor of desgewenst via Zoom (online)

Download hier de informatiegids over arbeidsmediation

Call Now Button